Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 17g17kcal0.2g0.8g1.4g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl8.7g78kcal0g0g8.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto83g234kcal15.8g0g18.3g0g
Purjosipuli 194g44kcal3.5g4.6g0.4g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 867g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)250g345kcal52.5g0g15g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto50g140kcal9.5g0g11g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow133g33kcal1.2g6.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g1808kcal166.6g23.8g112.6g8.8g
Valittu annoskoko1608g904kcal83.3g11.9g56.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna804g452kcal41.7g6g28.2g2.2g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836