Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g200g700kcal26g139.9g3g6g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen320g445kcal60.8g0g22.4g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g144g259kcal7.6g9.2g21.6g4.7g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g120g432kcal33.6g2.4g32.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)160g256kcal4.3g4.3g24g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g4545kcal280.2g375.6g209.4g33.4g
Valittu annoskoko1608g2273kcal140.1g187.8g104.7g16.7g
Annoskoko puolitettuna804g1136kcal70.1g93.9g52.4g8.4g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027