Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1243g3481kcal236.2g0g273.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4973g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g3730g2126kcal52.2g462.5g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11547kcal587.2g939.8g587.8g1.8g
Valittu annoskoko10000g5773kcal293.6g469.9g293.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2887kcal146.8g235g147g0.5g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250