Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai67g247kcal3.3g21.4g16.7g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Mozzarella light25g40kcal5g0.1g2.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow8.4g15kcal0.1g0.5g1.4g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.8g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl5g27kcal0.3g0.2g2.8g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g8.4g24kcal2.8g0g1.4g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g8.4g13kcal0.7g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g750kcal25g48g51.6g5.4g
Valittu annoskoko161g375kcal12.5g24g25.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna81g188kcal6.3g12g12.9g1.4g
Arvot/100g100g233kcal7.8g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787