Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 59g20kcal0.4g3.2g0.1g0.8g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.5kcal0g0.5g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl59g199kcal1.2g1.8g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g670kcal3.4g66.8g41.4g2.8g
Valittu annoskoko161g335kcal1.7g33.4g20.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g168kcal0.9g16.7g10.4g0.7g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891