Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 29g8.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Pekoni rasvainen 25g92kcal2.9g0g9.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 70g97kcal13.1g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g433kcal35.2g7.2g29.2g1.6g
Valittu annoskoko161g217kcal17.6g3.6g14.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g108kcal8.8g1.8g7.3g0.4g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2.2g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849