Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl96g127kcal12.6g0.3g8g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g26g157kcal6.3g1.7g14.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl29g104kcal0.6g0.9g11g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g905kcal39.2g7g80.4g0g
Valittu annoskoko161g453kcal19.6g3.5g40.2g0g
Annoskoko puolitettuna81g226kcal9.8g1.8g20.1g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765