Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g74kcal8.3g0g4.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 44g15kcal0.5g2.4g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.7g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g194kcal18.2g6.6g9.6g3g
Valittu annoskoko161g97kcal9.1g3.3g4.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g49kcal4.6g1.7g2.4g0.8g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303