Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 67g127kcal18.1g0g6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)29g25kcal0.3g1g2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Korppujauho 7.3g27kcal0.8g5.4g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g461kcal47.4g15g22.8g1.8g
Valittu annoskoko161g231kcal23.7g7.5g11.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna81g115kcal11.9g3.8g5.7g0.5g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992