Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 31g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%20g34kcal2g1.5g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g120kcal5.4g12.8g4.6g1.2g
Valittu annoskoko161g60kcal2.7g6.4g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna81g30kcal1.4g3.2g1.2g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.7g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849