Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g38g53kcal7.9g0g2.6g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g7g24kcal0.5g5.5g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g37g20kcal0.6g2.4g0.9g0.4g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g288kcal19.8g22.2g13.2g4.4g
Valittu annoskoko161g144kcal9.9g11.1g6.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna81g72kcal5g5.6g3.3g1.1g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045