Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 24g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 28g13kcal0.3g1.8g0.4g0.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)1.5g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Lohisäilyke15g15kcal2.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g177kcal7.8g15.4g8.4g3.2g
Valittu annoskoko161g89kcal3.9g7.7g4.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g44kcal2g3.9g2.1g0.8g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718