Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g4.5g28kcal0g0g3.2g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g15g68kcal1.2g10.2g2.4g0.5g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g30g51kcal2.3g1.6g3.9g0.8g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Ruokosokeri17g67kcal0g16.5g0g0g
Smetana, Valio, hyla15g59kcal0.3g0.4g6.3g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g15g30kcal0.6g1.8g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.2g0g0g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Liivate 1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g744kcal13.8g83.6g38.2g5g
Valittu annoskoko161g372kcal6.9g41.8g19.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna81g186kcal3.5g20.9g9.6g1.3g
Arvot/100g100g231kcal4.3g25.9g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665