Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g32g102kcal3.8g0.1g9.6g0g
Herkkusieni säilyke 43g7.3kcal0.9g0.1g0.1g1g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Punaviini 9g6.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g66g215kcal8.6g42.4g1.2g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g671kcal26.8g86.2g22.2g11.6g
Valittu annoskoko161g336kcal13.4g43.1g11.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna81g168kcal6.7g21.6g5.6g2.9g
Arvot/100g100g208kcal8.3g26.7g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981