Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g52g67kcal8.3g0g3.8g0g
Maustekurkku24g3.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g7.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 30g88kcal0.4g1.9g8.9g0g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g382kcal23.2g7.4g29g2g
Valittu annoskoko161g191kcal11.6g3.7g14.5g1g
Annoskoko puolitettuna81g96kcal5.8g1.9g7.3g0.5g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780