Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 19g26kcal0.5g4.6g0.4g0.7g
Fenkoli, annos 100g19g5.8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g126kcal3.2g19.2g3.6g3g
Valittu annoskoko161g63kcal1.6g9.6g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna81g32kcal0.8g4.8g0.9g0.8g
Arvot/100g100g39kcal1g6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094