Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g59g226kcal4.2g29.9g9.6g1.1g
Raparperi 39g13kcal0.3g2.1g0g0.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g31g59kcal0.8g1.6g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g762kcal14.8g96g34g3.2g
Valittu annoskoko161g381kcal7.4g48g17g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g190kcal3.7g24g8.5g0.8g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.8g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355