Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow28g28kcal6.5g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Sokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g78g27kcal0.8g5.1g0.4g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g280kcal23g16.8g13.2g0.6g
Valittu annoskoko162g140kcal11.5g8.4g6.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna81g70kcal5.8g4.2g3.3g0.2g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86752