Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Makaroni, tumma 21g74kcal2.8g13.6g0.6g1.2g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana322g478kcal26.2g34.8g25.4g5g
Valittu annoskoko161g239kcal13.1g17.4g12.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna81g120kcal6.6g8.7g6.4g1.3g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341