Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%28g39kcal5.3g0g2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g27g12kcal0.4g2.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g1.1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1.8g16kcal0g0g1.7g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g11g16kcal0.1g0.6g1.4g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g17g5.2kcal0.3g1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g8.8g31kcal0.7g6.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g244kcal13.6g23.2g10.6g0.6g
Valittu annoskoko162g122kcal6.8g11.6g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna81g61kcal3.4g5.8g2.7g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.2g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193