Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Uudet perunat keitetty50g38kcal0.9g8.1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Keräkaali, 100g13g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g181kcal7.4g23.2g5.8g2.8g
Valittu annoskoko162g91kcal3.7g11.6g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g45kcal1.9g5.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.2g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745