Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g44g162kcal2g13.6g10.9g1.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja44g34kcal7.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g28kcal2.5g0.1g2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g454kcal24g28.4g26.6g3.4g
Valittu annoskoko162g227kcal12g14.2g13.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna81g114kcal6g7.1g6.7g0.9g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.8g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674