Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)16g58kcal2.1g11.5g0.2g0.5g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g26g22kcal0.4g1.1g1.8g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%48g102kcal8.6g0g5.8g0g
Porkkanaraaste 200g6.5g1.8kcal0g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Pizzamix juusto13g44kcal2.6g0.9g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g480kcal28.2g32g22.8g2.4g
Valittu annoskoko162g240kcal14.1g16g11.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna81g120kcal7.1g8g5.7g0.6g
Arvot/100g100g148kcal8.7g9.9g7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141891