Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)34g14kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g22g13kcal0.2g1g0.9g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g18g4.4kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 35g34kcal1.1g6.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g258kcal17.4g24.8g9.4g3.2g
Valittu annoskoko162g129kcal8.7g12.4g4.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g65kcal4.4g6.2g2.4g0.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.7g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185