Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 61g34kcal1g8g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g22g79kcal6.1g0.4g5.9g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g526kcal32.4g17.2g37.4g1g
Valittu annoskoko162g263kcal16.2g8.6g18.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna81g131kcal8.1g4.3g9.4g0.3g
Arvot/100g100g162kcal10g5.3g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023