Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali66g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 51g116kcal9.7g0g8.6g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.9g1.8kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g53kcal0.3g0.5g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g396kcal24.6g6g30.6g2.8g
Valittu annoskoko162g198kcal12.3g3g15.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g99kcal6.2g1.5g7.7g0.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.9g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513