Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Oltermanni, perinteinen6.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g28g169kcal5.9g1.9g15.2g0g
Rahka, valio6.3g4.1kcal0.6g0.3g0g0g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu22g38kcal6.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g654kcal35g14.4g49.4g3.6g
Valittu annoskoko162g327kcal17.5g7.2g24.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna81g164kcal8.8g3.6g12.4g0.9g
Arvot/100g100g202kcal10.8g4.4g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436