Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g55g13kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g5.5g19kcal0.3g4.2g0.1g0.1g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen2.6g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g271kcal19.4g12.4g15.6g2.8g
Valittu annoskoko162g135kcal9.7g6.2g7.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna81g68kcal4.9g3.1g3.9g0.7g
Arvot/100g100g84kcal6g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135