Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 13g1.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 62g13kcal0.3g2.4g0g0.4g
Cantaloupe meloni31g6.2kcal0.2g1.3g0g0.3g
Mansikka 31g15kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g13g40kcal2.7g0.2g3.1g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g1.7g1.7kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana323g250kcal7.2g14.2g16.8g3.2g
Valittu annoskoko162g125kcal3.6g7.1g8.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna81g62kcal1.8g3.6g4.2g0.8g
Arvot/100g100g77kcal2.2g4.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189