Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g665g2062kcal16.6g499g3.3g49.9g
Maito, Kevyt399g184kcal12.8g19.2g6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.8g0.5g6.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g33g161kcal8.1g11.1g9.6g9.4g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g200g150kcal10g24g1g139.7g
Voi 37g270kcal0.4g0.1g30.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g5802kcal99g1138.4g101.4g411.4g
Valittu annoskoko1610g2901kcal49.5g569.2g50.7g205.7g
Annoskoko puolitettuna805g1451kcal24.8g284.6g25.4g102.9g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.1g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488