Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 307g199kcal4.9g40.5g0.5g2.6g
Porkkana 132g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%200g340kcal19.6g14.8g22g0g
Vesi, vesijohtovesi 928g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g1194kcal52.6g130.4g45.8g13.2g
Valittu annoskoko1610g597kcal26.3g65.2g22.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna805g299kcal13.2g32.6g11.5g3.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849