Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri88g355kcal0g87.4g0g0g
Sokeri 88g355kcal0g87.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.3kcal0.1g0.6g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g1438kcal0.6g351.2g0g0g
Valittu annoskoko1610g719kcal0.3g175.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna805g360kcal0.2g87.8g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464