Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 1406g2509kcal227.1g100g112.1g99.4g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g633kcal0g0g70.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g6383kcal459.8g216.6g365.4g203.4g
Valittu annoskoko1610g3191kcal229.9g108.3g182.7g101.7g
Annoskoko puolitettuna805g1596kcal115g54.2g91.4g50.9g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089