Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g291g1165kcal21.3g180.5g40.8g3.5g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Sokeri 248g1005kcal0g247.2g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa466g466kcal51.2g14g23.3g0g
Karpalo 233g76kcal1g8g1.6g7.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio233g326kcal6.5g15.1g27.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g12g47kcal0g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g6532kcal192g953.6g213.4g22.4g
Valittu annoskoko1610g3266kcal96g476.8g106.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna805g1633kcal48g238.4g53.4g5.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239