Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai669g2474kcal33.4g214g167.2g13.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g251g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Mozzarella light251g401kcal50.2g1.3g22.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow84g151kcal0.5g4.8g14.2g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g139g28kcal0.8g5.3g0.4g8.3g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl50g269kcal2.5g1.5g28.1g2.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g84g242kcal27.6g0g14.2g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g84g134kcal6.7g3.3g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g7499kcal246.4g479.4g516.8g54.8g
Valittu annoskoko1610g3750kcal123.2g239.7g258.4g27.4g
Annoskoko puolitettuna805g1875kcal61.6g119.9g129.2g13.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787