Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%100g280kcal29g2.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g4287kcal434.2g54.4g258.4g3.4g
Valittu annoskoko1610g2144kcal217.1g27.2g129.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna805g1072kcal108.6g13.6g64.6g0.9g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722