Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1169g409kcal18.7g80.7g1.2g16.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g234g702kcal60.8g0g51.4g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Basilika, tuore 4.7g1.3kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 9g29kcal1g2g1g4g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g2996kcal170g190.6g171.8g49g
Valittu annoskoko1610g1498kcal85g95.3g85.9g24.5g
Annoskoko puolitettuna805g749kcal42.5g47.7g43g12.3g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213