Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen401g557kcal76.1g0g28g0g
Porkkana 200g66kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)391g156kcal6.6g32g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%200g340kcal13.8g2.8g30g4g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3224g2392kcal200.8g118.6g119.2g27.8g
Valittu annoskoko1612g1196kcal100.4g59.3g59.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna806g598kcal50.2g29.7g29.8g7g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475