Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3718g671kcal20.8g92.9g14.9g26g
Purjosipuli 1239g284kcal22.4g29.7g2.5g26g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%620g1549kcal92.9g19.2g123.9g0g
Basilika, kuivattu 3.1g7.9kcal0.4g0.6g0.1g1.3g
Timjami 1.9g5.3kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g180g108kcal4.5g15.3g19.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 3718g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g310g372kcal10.2g14.9g31g0g
Vehnäjauho puolikarkea 124g425kcal12.6g86.8g1.5g4.3g
Voi 87g629kcal1g0.3g70.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8102kcal330g520.4g527.4g119.4g
Valittu annoskoko10000g4051kcal165g260.2g263.7g59.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2026kcal82.5g130.1g131.9g29.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977