Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt7413g3410kcal237.2g355.8g111.2g0g
Mannasuurimo tumma 741g2292kcal75.5g440.3g13.3g40.8g
Kananmuna kuoreton 815g1163kcal101.9g2.4g83.6g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g356g1423kcal0g352.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai489g1712kcal58.7g347.4g10.3g14.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g119g369kcal13g71.2g8.3g33.2g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g400kcal0g0g44.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21540kcal972.6g3138.8g542.4g177.4g
Valittu annoskoko10000g10770kcal486.3g1569.4g271.2g88.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5385kcal243.2g784.7g135.6g44.4g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888