Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2931g15007kcal260.9g855.9g1172.4g172.9g
Voi, 1 tl, 5 g2069g15104kcal20.7g20.7g1655.2g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton259g828kcal59.7g27.2g53.8g0g
Kananmuna kuoreton 2069g2951kcal258.6g6.2g212.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2586g8793kcal51.7g77.6g905.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g86g345kcal0g85.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g86055kcal1303.2g2145.8g7997.4g345.8g
Valittu annoskoko10000g43027kcal651.6g1072.9g3998.7g172.9g
Annoskoko puolitettuna5000g21514kcal325.8g536.5g1999.4g86.5g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347