Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kirjolohifilee 360g595kcal60.3g0g39.6g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g7.5g19kcal1.4g1.6g0.7g0g
Flora culinesse11g83kcal0g0g9.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3231g2234kcal141.2g87.8g144.8g7g
Valittu annoskoko1616g1117kcal70.6g43.9g72.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna808g558kcal35.3g22g36.2g1.8g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506