Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha803g1333kcal152.6g0g80.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 402g258kcal12.8g19.4g14.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)201g253kcal22.1g0.6g18.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%100g281kcal29.1g2.5g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g4303kcal435.8g54.6g259.6g3.4g
Valittu annoskoko1616g2152kcal217.9g27.3g129.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna808g1076kcal109g13.7g64.9g0.9g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722