Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl320g1438kcal22.7g204.5g60.7g10.5g
Voi 128g927kcal1.5g0.5g103.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g479g1630kcal9.6g12.9g172.5g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g320g863kcal25.6g38.3g63.9g0g
Sokeri 136g551kcal0g135.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g64kcal0g15.8g0g0g
Kinuskikastike 160g677kcal1.5g90.6g34.2g0g
Daim 56g45g244kcal1.7g26.8g14.3g0g
Liivatelehti, gelatiini14g47kcal11.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g12880kcal148.4g1050.2g899g21g
Valittu annoskoko1616g6440kcal74.2g525.1g449.5g10.5g
Annoskoko puolitettuna808g3220kcal37.1g262.6g224.8g5.3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939