Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g823g2634kcal148.1g372.8g63.4g135.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl4115g14403kcal576.1g2633.7g127.6g226.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g823g2551kcal139.9g444.4g23.9g107g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4115g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl82g741kcal0g0g82.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40658kcal1728.2g6901.8g594.4g938.2g
Valittu annoskoko10000g20329kcal864.1g3450.9g297.2g469.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10165kcal432.1g1725.5g148.6g234.6g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910