Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 263g1904kcal3.1g1.1g213.4g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g342g1156kcal29.8g242.5g3.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g120g720kcal28.8g7.9g64.8g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)300g414kcal22.5g15.9g30g0g
Appelsiinimehu, 2 dl68g30kcal0.2g6.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3234g11304kcal233g1076.2g673.6g0.2g
Valittu annoskoko1617g5652kcal116.5g538.1g336.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna809g2826kcal58.3g269.1g168.4g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576