Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Sokeri 24g99kcal0g24.4g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu13g48kcal1.6g9.5g0.3g0g
Vadelma 63g26kcal0.6g2.6g0.5g2.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g638kcal14.2g77.6g27.8g4.6g
Valittu annoskoko162g319kcal7.1g38.8g13.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna81g160kcal3.6g19.4g7g1.2g
Arvot/100g100g197kcal4.4g24g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846