Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Sokeri 39g158kcal0g39g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g60g349kcal13.1g5.7g30.4g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g1540kcal35g90.2g115.6g12.4g
Valittu annoskoko162g770kcal17.5g45.1g57.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna81g385kcal8.8g22.6g28.9g3.1g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.7g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606