Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g68g496kcal0.7g0.7g54.3g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.2g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.2g42.3g0.7g2.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)11g23kcal0g5.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g1633kcal14g141.6g110g4.6g
Valittu annoskoko162g817kcal7g70.8g55g2.3g
Annoskoko puolitettuna81g408kcal3.5g35.4g27.5g1.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g33.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591