Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.6kcal0.8g0.7g0.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g46kcal1.9g7.5g0.9g1.5g
Vehnälese 5g12kcal0.7g0.8g0.2g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.7g45.7g0.8g2.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6.7g36kcal0.1g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g663kcal20.4g113.4g12g11.4g
Valittu annoskoko162g332kcal10.2g56.7g6g5.7g
Annoskoko puolitettuna81g166kcal5.1g28.4g3g2.9g
Arvot/100g100g205kcal6.3g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383